13 Mayıs 2006 @ Locus Solus

Erken saatlerde dj şık mehme(d)t'in setiyle başladı Locus Solus ufaktan kaynamaya, Italo-disco'dan electro-pop'a uzanan sakin setiyle yerini Bokkob'a bıraktı.Bokkob'un tam ekipmanlı ilk canlı performansı hatasız-eksiksiz ve müthişti. C64 - Lo-bit - Electro'dan oluşan prodüksiyonlarıyla geceye müthiş bir başlangıç yaptı. Bence beklenilenden çok çok daha güzeldi. Şuradan parçaları indirilebilir.


Bokkob'un hemen ardından Freezpop sahne aldı, Boston'lu grubun performansı da etkileyiciydi fakat fazla coçkulu değildi. Öğrendik ki grup üyelerinden bir tanesi gelememiş onun yerine bir başkasını ayarlamışlar. "Stakeout"u canlı dinlemek hoştu. Ha bir de vokalistin etnik kökenlerine ilişkin tartışmlar da fazlaca geyik malzemesi yapıldı...


Freezepop'un bis'inden sonra da Diskötek sahne aldı, -ahaha, yani ben- electro'dan electro-house'a kıpır kıpır bir set oldu. Freeriders'lar sayesinde epey bir kalabalık oluştu. Neyse "patlayanlar bizden olmadığı için" gayet güzeldi. Eğlendik, coştuk, freezepop üyelerinin de danslarıyla gece sona erdi, kapanışı neyle yaptım hatırlamaıyorum...ha, "no good (start the dance)"in modern bir miksiyle noktalanmıştı.

0 yorum: